Captain America Bırakabilir

Chris Evans son iki Avengers filmi sonunda Marvel Sinematik Evreni’ne veda edebilir.

  • 196PAYLAŞIM
  • 32851OKUMA

Chris Evans, Avengers‘ın son iki filminde de Captain America rolünü canlandıracağını açıkladı ancak bir de ek olarak Marvel ile 2 filmlik anlaşmasının kaldığını söyledi! Çekimleri Nisan ayında başlayacak olan Avengers: Infinity War’da yer alacak olan aktör, serinin henüz adı belli olmayan 4. filminde de yer alacak.

Nisan ayında başlayacak çekimler için hazırlıklara koyulduğunu açıklayan Chris Evans’ın bu açıklamaları Kaptan’ın son iki filmde oynadıktan sonra vedaya hazırlandığına inandırıyor bizi.

Son olarak Russo kardeşlerin yönettiği Captain America: Civil War’da karşımıza çıkan Chris Evans’ın şimdiden Marvel Sinematik Evreni ile ilgili kararını merakla bekliyoruz.

4 Mayıs 2018’de Türkiye’de gösterime girecek olan Avengers: Infinity War’da Russo kardeşlerin iyi bir iş çıkaracağını düşünüyoruz. Bakalım Marvel’dan bir açıklama gelecek mi?

Marvel’ın kadın kahramanları aynı dizide!

Young Avengers ve Wonder Woman'ın yaratıcısı Allan Heinberg, Marvel’ın kadın süper kahramanlarını buluşturacak yeni bir dizi için kolları sıvadı.

3077

Captain Marvel’dan ilk fragman geldi!

Marvel'ın ilk kadın süper kahraman filmi niteliği taşıyan Captain Marvel'dan fragman yayınlandı.

2461

Luke Skywalker’ımız Marvel’a mı Geçiyor?

Luke Skywalker'ımız Mark Hamill sonunda Marvel Sinematik Evreni'ne katılıyor gibi görünüyor.

2436

Marvel’a Müslüman süper kahraman geliyor

Marvel Sinematik Evreni’nin patronu Kevin Feige, Müslüman süper kahraman Ms. Marvel filminin çekileceği açıklamasında bulundu

2734