Sekizbucuk

Çayınız kahveniz hazır mı? Bu dizileri mutlaka izlemeniz gerekiyor…

Diziler, filmler, belgeseller derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Henüz üye değilseniz ya da üye olup “şimdi ben ne izleyeceğim” diye şaşkın ördek gibi bir oraya bir buraya bakıyorsanız. Durun! Sizin için mutlaka izlemeniz gereken dizileri seçtik.

Narcos

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=U7elNhHwgBU&format=ipad

Dünyanın en zengin yedinci adamı.. Kolombiya’nın denge merkezi… Ve bir uyuşturucu kaçakçısı. Narcos, bir döneme damga vurmuş ve hâlâ adından bahsettiren Pablo Escobar’ı merkezine alıyor. Milli kasabımız Nusret’in de bir bölümün de yer aldığı Narcos izleyenlerden tam puan alarak devam ediyor. Gerilim, suç, gizem, macera seviyorsanız Narcos’u listenize eklemeyi unutmayın.

House of Cards

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=ULwUzF1q5w4&format=ipad

Emmy ve Altın Küre ödüllü bir başka Netflix dizisi daha… Siyaset severleri buraya alalım; çünkü nefes kesen bir dizi sizi bekliyor. 5 sezonuyla da kendinden söz ettirmeyi başarmış dizi, sabırsız izleyicilerinin de şimdiden geri sayıma başlamasına neden oluyor. Ancak ne yazık ki son zamanlarda Kevin Spacey’nin taciz haberleriyle başarısına gölge düşen dizi, 6. sezonda final yaparken Spacey’e de yer vermeyecek.

Stranger Things

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=XWxyRG_tckY&format=ipad

Seven çok seviyor sevmeyen de hiç sevmiyor. Dizi takipçilerini ikiye bölen dizi, yakın zamanda yayınlanan ‘Sadettin Teksoy’lu tanıtımıyla da kendinden bolca söz ettirmeyi başardı. Bilimkurgu seviyorsanız, sizin için 80’ler golden age ise Stranger Things’i de kaçırmamalısınız.

Dark

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=zy0b9e40tK8&format=ipad

Bir Alman yapımı ile karşı karşıyayız. Zaman ve mekan kavramlarının iç içe geçtiği dizide ilk bölümler biraz ağır geçse de her zaman izleyiciyi meraklandırmayı başarıyor. Biraz dişinizi sıkarsanız sizi bambaşka dünyalara ve evrenlere götürecek bir sizi bekliyor.

Black Mirror

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=jDiYGjp5iFg&format=ipad

Olay dizi son sürat devam ediyor. Dizinin 4. sezonunun reklamları bile hayranlarının günlerce konuşmasına neden oldu. Yaşadığımız dünyayı birkaç adım öteye götürüp kendi sanal hapishanelerimizin, küçük bir köy haline gelen dünyanın bize neler yaptığını gözler önüne seriyor

La Casa de Papel

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=kFN_1mRvEEs&format=ipad

Bu diziyi izledikten sonra İspanyolca öğrenmek isteyeceğinize garanti veriyoruz. Çok konuşuldu, her bir karakteri ayrı ayrı fenomen oldu. Bir oturuşta saatlerce başından ayrılamadık. La Casa de Papel aksiyon dolu bölümleriyle bambaşka bir hikaye sunuyor. Daha önce böyle bir banka soygunu görmediniz. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş

The Crown

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=JWtnJjn6ng0&format=ipad

 

Siyaset severlere bir önerimiz daha var. The Crown, kraliçe hükümdarlığını, rekabeti, hırsı gözler önüne seriyor. Pek ilginizi çekmediyse ufak bir bilgi: Mayıs ayında evlenmeleri beklenen Prens Harry ve Meghan Markle’ın da favori dizisi The Crown.

Grace and Frankie

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=EoEP1aFyeD4&format=ipad

40 yıllık eşiniz bir gün gelip aslında gay olduğunu ve 20 yıldır ortağı ile birlikte olduğunu söylese, üstüne bir de onunla evlenmek için ayrılmak istediğini eklese ne yapardınız?

70 yaşlarında birbirine tamamen zıt iki kadın, ayrılık sürecini beraber atlatmak zorundadır. Ot kullanan, meditasyon yapan, hippi Frankie ile şık, lüks zevkleri olan Grace… Henüz 20 ya 30 yaşında hayatını değiştirmeye cesaret edemeyenler için Grace ve Frankie’nin cesareti, çabası ilham versin…

The IT Crowd

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=MwwTfkXk7U0&format=ipad

Eskilerden bir dizi izlemeye ne dersiniz? Gelmiş geçmiş en komik dizilerden birine hazır olun! Biraz nerd biraz da zevzek… IT ekibimiz birbirinden komik halleriyle şimdiki komedi dizilerinin arasından bile sıyrılıp favoriniz olacak.

MindHunter

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=7gZCfRD_zWE&format=ipad

Bir dönem dizisi daha… Suç, gizem ve polisiye… 1970’lerde geçen dizi, psikolojik tahlillerle canileri ortaya çıkarmakla kalmaz onlarla yakınlık da kurar.

Unbreakable Kimmy Schmidt

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=mNKEKlXY3Z4&format=ipad

Kendini din adamı olarak tanıtan bir psikopat tarafından 15 yıl toprağın altında tutulan Kimmy nihayet kurtulur. Ama hayat, dünya artık çok değişmiştir. Akıllı telefonlar, tabletler, internet, moda… Aklınıza gelebilecek her şey Kimmy için adeta bir bulmaca haline gelmiştir. Artık yeni arkadaşlarıyla yepyeni bir hayat kurmaya başlamanın tam vaktidir.