Sekizbucuk

Bu Hafta Vizyondaki Filmler (2 Eylül 2016)

Bu haftanın öne çıkan filmlerinden Kayıp Balık Nemo ‘nun devamı niteliğin de animyon filmi ile sizi yeni maceraya sürüklüyor olacak.

Kayıp Balık Dori (Finding Dory)

Disney Pixar’ın “Kayıp Balık Dori” filmi kimsenin unutamadığı Mavi Tang balığı Dori’yi geçmişiyle ilgili bazı yanıtlar ararken arkadaşı Nemo ve Marlin’le yeniden biraraya getiriyor.

Masal

Film İstanbul’da, Yeşim (25) adındaki karakterin zorlu ameliyattan sağ çıkamayacağını düşünmesinden hareketle, hastane odasında arkadaşlarına yazdığı vasiyet niteliğindeki mektupla başlıyor.

Tutmayın Beni

Güvenlik Fikret karakteriyle, ilk kez bir kadın kahramanın aksiyon ve komedi filmi olan Tutmayın Beni’de güvenlikçiyi Bala Atabek canlandırıyor.

Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler

Talip ve Yaşar sürekli olarak abileri Muhteşem’den aldığı paraları gereksiz işlerde batırmaktadırlar. Çalıştığı film setinden kovulan kostümcü Çiğdem, Yaşar’a kendini yönetmen olarak tanıtır.

Hayat Işığım (The Light Between Oceans)

Bir Denizfeneri koruyucusu ve eşi sahilde yaşamaktadırlar. Başobos bir tekneyle gelen bebeğin hayatlarını değiştirmesini konu alan filmin yönetmenliğiniDerek Cianfrance üstlenmekte.

Siccin 3: Cürmü Aşk

Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader’le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat’ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur.

Kan Bağı (Blood Father)

Eski bir suçlu olan john Link (Mel Gibson) hayatını dövme yaparak yalnız bir şekilde karavanında sürdürmektedir. 17 yaşındaki kızı Lydia babasından ayrı bir hayat sürmektedir.