Sekizbucuk

Hollywood Ünlülerin Takıntıları ve Korkuları

Keanu Reeves

Adının anlamı “Dağlardan esen rüzgar” olsa da gerçek pek öyle değil. Çünkü Keanu Reeves’in en büyük korkusu yükseklikmiş… Bir de neymiş kişinin ismi, karakterini etkiliyormuş.

Julia Roberts

Oscarlı Amerikalı oyuncu aynı zamanda Hollywood’un en zengin oyuncuları arasında yer alıyor. Tabii ki onun şaşalı hayatı, serveti, başarılı kariyeri hatta sinema tarihinin en yüksek ücretli kadın oyuncusu olması bulaşıcı hastalıklardan korkmasına engel olmuyor. Bunu takıntı haline getiren ünlü yıldız çareyi oturacağı sandalyeleri dezenfekte etmekte bulmuş.

Cameron Diaz

Kapı tokmaklarına dokunamayan güzel oyuncunun, bu takıntısı tahmin ediyoruz ki hayatını zindan ediyordur. Düşünsenize tüm kapıları dirseğinizle açıyorsunuz, bir hayli zor olsa gerek.

Johnny Depp

Gençlik idolünün en büyük korkusunu öğrenmeye hazır mısınız? Büyük, küçük herkesi eğlendiren palyaçolar kendisinin korkulu rüyası…

Leonardo Di Caprio

41 yaşındaki Hollywood oyuncusu Klostrofobi yani kapalı alan korkusu yaşıyor. Muhtemelen asansör gibi kapalı alanlardan da koşarak uzaklaşıyordur.

Claudia Schiffer

Hem oyuncu hem model. Öyle sıradan model değil ama. Kendisi The New York Times, Rolling Stone, People dergilerinin kapağında yer almayı başarabilen ilk model. On parmağında on marifet olan oyuncunun en büyük korkusu ise papağanlar.

Nicole Kidman

Güzelliği ile Hollywood yıldızlarından bir adım önde olan Kidman, sevimli kelebeklerden korkuyormuş. Bizim aman aman ne şeker dediğiğimiz kelebek, onun en büyük korkusu.

Russell Crowe

Deniz ve yükseklik korkusu olan Crowe, Korkusuz kaptan Jack Aubrey’i canlandırdığı filmi “Master and Commander”in çekimlerinde zor anlar yaşamış olsa gerek.