Sekizbucuk

Netflix Temmuz ayı programı belli oldu

NETFLİX ORİJİNAL DİZİLER

Anne with an E: 2. Sezon (6/7/2018)
Anne’in sevilen, Green Gables dünyası, yeni yüzler ve aşk, kayıp ve büyümekle ilgili yürekten dersler ile çok daha büyük bir yer haline geliyor.

Good Girls (3/7/2018)
Banliyö sakini üç anne, maddi sıkıntılarından kurtulmak ve kendi ayakları üzerinde durabilmek için beraber yerel bir bakkal soygunu planlarlar.

Mr. Sunshine (7/7/2018)
1871 Shinmiyangyo olayından sonra kendini ABD’de bulan genç bir çocuk, tarihi bir dönüm noktasında Kore’ye döner ve asil bir kadına aşık olur.

Amazing Interiors (20/7/2018)
Dışarıdan sıradan gibi görünebilirler. Ama bu şaşırtıcı evlerin insanın ağzını açık bırakan sırları var.

A Very Secret Service: 2. Sezon (30/7/2018)
Yükselen Soğuk Savaş gerginliğinin arasında, durumdan bihaber ajanlar bir dizi uluslararası krizi tetiklemekte ve André kendi başına bir misyon üstlenmektedir.

Samantha! (6/7/2018)
80’lerde bir çocuk star olan Samantha, tekrar gündeme gelebilmek için komik ve aptalca planlarla ünlülerin eteklerine yapışıyor.

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=G4MQS0_58fA&format=ipad

NETFLIX FİLMLERİ

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (6/7/2018)

Gündemdeki haberler, popüler kültür, sosyal medya, özgün skeçler ve çok daha fazlası Joel McHale’ın sunduğu yeni haftalık komedi yorum programında bir araya geliyor.

The Skin of The Wolf (6/7/2018)
Kuzey İspanya’nın terkedilmiş bir dağ kasabasında yaşayan bir avcı, bir eş bularak yalnızlık sorununu çözmeye çalışıyor.

How It Ends (13/7/2018)
Gizemli bir felaketin ardından bir adam, hamile kız arkadaşıyla tekrar bir araya gelmek için ülkenin bir ucundan öbür ucuna tehlikeli bir yolculuğuna çıkar.

Father of the Year (20/7/2018)
İki üniversite mezunu memleketine döner ve “kimin babası diğerini döver?” gibi varsayımsal bir soru, kitlesel bir kargaşaya yol açar.

El Aviso (24/7/2018)
Arkadaşının ölümünden sonra bir matematik dehası, bir benzin istasyonunda meydana gelen ölümlerin örüntüsünü ortaya çıkarır ve bir sonraki genç kurbanı uyarmak için yola koyulur.

Extinction (24/7/2018)
Uzaylı istilası rüyaları yüzünden rahat yüzü göremeyen bir aile babası, dünya dışı bir gücün Dünya sakinlerini yok etmeye başlamasıyla en kötü kabusuyla yüzleşir.

 

NETFLIX ORİJİNAL BELGESELLERİ

First Team: Juventus: B Kısmı (6/7/2018)
Sezonun ikinci yarısında Juve, Şampiyonlar Ligi’nde ilerlerken bir başka lig şampiyonluğunu kazanmak için zorlu mücadeleleri sürdürmeyi umuyor.

Inside the World’s Toughest Prisons: 2. Sezon (6/7/2018)
Sezonun ikinci yarısında Juve, Şampiyonlar Ligi’nde ilerlerken bir başka lig şampiyonluğunu kazanmak için zorlu mücadeleleri sürdürmeyi umuyor.

Somebody Feed Phil: The Second Course (6/7/18)
Phil Rosenthal, dünya mutfağı yolculuğuna devam ederek Dublin, Venedik, Buenos Aires, Kopenhag, Cape Town ve New York’ta molalar veriyor.

Drug Lords: Season 2 (10/7/18)
Uyuşturucu baronları El Chapo, Jemeker Thompson, Christopher Coke ve Klaas Bruinsma para kazanmak ve yetkililerden sakınmak için korku ve şiddeti kullanıyorlar.

I am a Killer (13/7/2018)
Bu gerçek suç dizisinde, tarihin en kötü şöhretli katilleri, hikayelerini kendi ürpertici kelimeleriyle kendi bakış açılarından anlatıyorlar.

Dark Tourist (20/7/2018)
Gazeteci David Farrier, nükleer bir göl ve lanetli bir orman gibi dünya üzerindeki sıra dışı ve genellikle dehşet verici turistik yerleri ziyaret ediyor.

The Bleeding Edge (27/7/2018)
Bu çığır açan belgesel, Amerika’nın kar güdümlü milyar dolarlık tıbbi cihaz endüstrisinin hastaları günlük olarak nasıl riske attığını araştırıyor.