Sekizbucuk

Özgürlüğün Elli Tonu’ndan Altyazılı Fragman

“Özgürlüğün Elli Tonu”ndan Yeni Fragman Geldi

Erotik aşk romanı uyarlaması Özgürlüğün Elli Tonu’ndan yeni fragman var! E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar listesine giren “Grinin Elli Tonu” üçlemesinin beyaz perde uyarlaması, son devam halkasına ulaştı. Anastasia ve Christian’ın tutkulu aşkı, yeni gelen fragmanda bir bebekle taçlanıyor.

Jamie Dornan’ı bir kez daha Christian Grey olarak göreceğimiz filmde Dakota Johnson da Anastasia Steele rolünde başrole geri dönecek. Filmin kadrosunda, serinin 2. filminde tanıştığımız Elena Lincoln olarak Kim Basinger da yer alıyor.

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=O5RZEt3arI0&format=ipad

“Özgürlüğün Elli Tonu” filminde Christian Grey ve Anastasia Steele rolüyle geri dönüyor. Filmde ikiliye Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk gibi isimler eşlik ediyor.

“Özgürlüğün Elli Tonu”, Karanlığın Elli Tonu’nun yönetmeni James Foley tarafından yönetiliyor ve yapımcıları da bir kez daha Michael De Luca, Dana Brunetti ve Marcus Viscidi ile rekortmeni serinin yaratıcısı E L James. James’in romanından uyarlanan senaryonun yazarı Niall Leonard.

Dakota Johnson’ın Anastasia Steele’i, Jamie Dornan’ın ise Christian Grey’i canlandırdığı Fifty Shades Freed’in kısa fragmanında ikilinin düğün görüntüleri yer alıyor. Milyarder iş adamı Christian Grey karakterinin, yeni evlendiği eşi Anastasia Steele’e “Sahip olduğum her şey senin” derken, ikilinin özel jetleriyle seyahat ettiği görülüyor.

“Özgürlüğün Elli Tonu” Altyazılı Fragman

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=vUFisJKbrs0&format=ipad

Jamie Dornan ve Dakota Johnson’ın “Elli Ton” serisinin üçüncü bölümü “Özgürlüğü Elli Tonu” 9 Şubat’ta vizyona giriyor.

Daha önce de “Özgürlüğün Elli Tonu” filminden bir poster hayranlarının beğenisine sunulmuştu.