Sekizbucuk

Star Wars: Son Jedi Tamamlandı

DisneyStar Wars serisinin haklarını Lucasfilm’den satın alarak serinin devamını çekmeye karar verdiğinde hemen herkes hem çok sevindi hem de endişelendi doğal olarak. Serinin ilk altı filminden sonra hikayenin 30 yıl sonrasından başlayan The Force Awakens görsel açıdan tatmin edici bir iş olsa da hikaye olarak A New Hope filmine o kafar yakındı ki, sanki yeni nesil için tekrara alınmış gibiydi. Ancak oyuncuların uyumu, eski yıldızların filme katkısı ve o evreni yeniden görmek en güzel tarafıydı. Filme gelen en büyük eleştiri ise J.J. Abrams’ın kolaya kaçtığı yönündeydi ki yakın zamanda serinin 9. filmini de J.J. Abrams’ın yöneteceği yakın zamanda açıklanmıştı ve Disney yine eleştirilerin odağı oldu. Bugün ise 8. filmin yönetmeni olan Rian Johnson filmin tamamlandığını duyurdu.

Filmin yönetmenlik koltuğunda Rian Johnson oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Daisy RidleyJohn BoyegaOscar IsaacMark HamillCarrie FisherAdam DriverKelly Marie Tran yer alıyor.

Star Wars: Son Jedi Fragman

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=zB4I68XVPzQ&format=ipad

 

“Yayınlanan fragman boyunca Luke Skywalker’ın sesini duymuştuk. Jedi’lık hakkında ise üzücü ve merak edici bir şey söylüyor Luke “Artık Jedi’ların devrinin bittiğine inanıyorum”, bakalım film bizi nasıl bir hikayenin içine götürecek.”

Star Wars: Son Jedi Vizyon Tarihi

15 Aralık 2017.