Sekizbucuk

The Greates Showman’den Haberler Gelmeye Devam Ediyor

“Muhteşem Showman”den Dünyada Bir İlk

“Muhteşem Showman” dünyada canlı tanıtım klibi yayınlayan ilk yapım oldu.

Bol danslı Muhteşem Showman’den dünyanın ilk canlı tanıtım klibi geldi! Zengin kadrosunda Hollywood’un öne çıkan yıldızlarını bulunduran müzikalden gelen tanıtım klibi sosyal medyada canlı olarak yayınlandı. Filmin başrol oyuncuları kalabalık bir kadro ile birlikte hem dans etti hem şarkı söyledi.

The Greates Showman Filminin Fragmanı:

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=0D2vF7Sw7hk;format=ipad

Filmde sıfırdan başlayarak Ringling Bros ve Barnum & Bailey Circus için bir ekip toplamaya çalışan Barnum’un hikayesi anlatılıyor.

Başrolünde Sefiller uyarlamasıyla birlikte müzikal türde ne kadar başaralı olduğunu gösteren Hugh Jackman ile Zac Efron’un yer aldığı gösteri dünyasının ünlü ismi P.T. Barnum’un hayat hikayesinden esinlenerek beyaz perdeye uyarlanan “The Greatest Showman”, işini kaybetmesinin ardından her şeye sıfırdan başlayarak dünya çapında bir gösteri yaratan ve tarihteki ilk sirkin kurucusu olan Barnum’un öyküsünü anlatıyor.

The Greates Showman’den Yeni Posterler Yayınlandı

Filmde Hugh Jackman ve Zac Efron’a, Michelle Williams, Rebecca Ferguson ve Zendaya gibi oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise The Greatest Showman ile ilk uzun metrajlı filmini çeken Michael Gracey var.

The Greates Showman Vizyon Tarihi

Film 29 Aralık 2017’de ülkemizde vizyona girecek.