Sekizbucuk

“Truth or Dare” posterini yayınladı

Genç yıldızlarla dolu Truth or Dare sizi tehlikeli bir oyuna davet ediyor. Pretty Little Liars dizisi ile tanınan Lucy Hale ve fantastik gençlik dizisi Teen Wolf’un yıldızı Tyler Posey’yi başrollerine yerleştiren yeni korku filmi “Truth or Dare”den poster yayınlandı.

Türkçede “Doğruluk mu Cesaret mi” olarak adlandırdığımız oyunu temel alan korku filminde, bir grup arkadaş içinde bulundukları tehlikeyi bilmeden oyuna dahil oluyor. İlk başta oyunun ciddiyetini kavrayamayan gençler, yaşanan tuhaf rastlantıların üzerinde durmuyor. Ancak içlerinden biri yapacağını iddia ettiği herhangi bir şeyi yapmayı reddettiğinde ya da yalan söylediğinde bunun bedelini hayatıyla ödüyor. Oyunun ne kadar ölümcül olduğunu fark eden arkadaş grubu, hayatta kalabilmek için zamana karşı yarışmaya başlıyor…

FİLMİN FRAGMANI

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=hZgf9APUSbw&format=ipad

4 MAYIS’TA ÜLKEMİZDE VİZYONA GİRİYOR

Kadrosunda Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto ve Sophia Taylor Ali’nin de yer aldığı “Truth or Dare”, Kapan / Get Out ve Ölüm Günün Kutlu Olsun / Happy Death Day gibi düşük bütçeyle büyük başarı kazanan korku filmlerinin yapım şirketi Blumhouse yapımı. Yönetmen koltuğunda Jeff Wadlow’un oturduğu gençlik korku türündeki “Truth or Dare”, 4 Mayıs’ta ülkemizde vizyona girecek.