Sekizbucuk

Vizyon Filmleri – 13 Ekim 2017

13 Ekim 2017 tarihinde(bugün) gösterime giren filmleri bir araya getirdik. Özellikle yerli yapımlar bu hafta öne çıkıyor.

1 – Cingöz Recai

Yönetmen: Onur Ünlü

Oyuncular: Haluk Bilginer, Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli, Serkan Keskin, Fatih Artman, Algı Eke, Ushan Çakır, Selim Bayraktar

Cizgöz Recai Konusu

“İyiliksever hırsız Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa girerek oyunlar kurar. Aslında gizli amacı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet isimli düşmanına ulaşmaktır. Fakat belalısı baş komiser Mehmet Rıza, Recai’nin peşini bırakmaya niyetli değildir.”

Cingöz Recai Fragman

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=A7KQZXSld9Y&format=ipad

2 – Bir Nefes Yeter

Yönetmen: Yasemin Erkul Türkmenli

Oyuncular: Seçkin Özdemir, Tuvana Türkay, Zuhal Gencer, Hakkı Ergök

Bir Nefes Yeter Konusu

“Yaşadığı vicdan azabı yüzünden hayattan vazgeçmiş ve ölmek isteyen Yaman’la, doğuştan kalp hastası, ölüme meydan okuyan Nefes’in, aynı anda aynı hastaneye kaldırılmaları ile kesişen yolları ve başlayan hikayeleri. Biri diğerine yaşama sevinci vermeye çalışırken diğeri o sevinci aşkta buluyor, bir o kadar imkansız bir o kadar sancılı bir aşk.”

Bir Nefes Yeter Konusu Fragman

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=5qH-K3995sQ&format=ipad

3 – Kayseri Aslanı

Yönetmen: Ali Demirel

Oyuncular: İnan Ulaş Torun, Algı Eke, Ali Çatalbaş, Asuman Dabak, Ali Erkazan, Cenk Ertan, Metin Yıldız, Erol Aksoy

Kayseri Aslanı Konusu

“Kayseri’nin ünlü pastırmacısının oğlu Kolpa Ersin, altılı ganyandan kazandığı bir miktar para ile eniştesini de ikna ederek kumar oynar. Büyük bir borç ile sonlanan gecede babasının dükkânı üzerine senet imzalar. Kumarhane patronu Rıfat acımasız bir adamdır ve değişik işkence usulleri vardır. Bir ay içinde bu borcu ödemek zorunda olan Ersin yeni bir proje geliştirip Çin’den ucuz mal getirip esnaflara daha çok para kazandırmak vaadi ile topladığı paralarla Çin’e gider. Bu arada çocukluktan beri sevdiği kız Zehra da bu süreçte nişanı atmıştır. Çin’de kaldığı otelde yeraltı dünyasının önemli isimlerinden Chong’un kızının düğünü vardır. Ancak kız bu evliliği istememektedir ve Ersin’i de ikna ederek gece kaçıp birlikte Kayseri’ye gelirler ve ortalık iyiden iyiye karışır, Çinli mafya da Kayseri’ye gelmiştir.”

Kayseri Aslanı Fragman

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=Ud83-3FqY54&format=ipad

4 – Ölüm Günün Kutlu Olsun

Yönetmen: Christopher Landon

Oyuncular: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken, Laura Clifton, Jason Bayle, Rob Mello, Rachel Matthews

Ölüm Günün Kutlu Olsun Konusu

“Sıradan bir hayat yaşayan üniversite öğrencisi Tree’nin hayatı, maskeli bir katil tarafından şaşırtıcı bir şekilde değişir. Katil tarafından korkunç bir şekilde öldürülen Tree, mucizevi bir şekilde hiç yaşanmamış gibi aynı günün sabahına uyanır. Öldürüldüğü günün tüm detaylarını ve korkunç sonunu tekrar tekrar yaşamaya başlar. Ta ki katillinin kimliğini ortaya çıkarana kadar.”

Ölüm Günün Kutlu Olsun Fragman

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=mb0Xix9cNUM&format=ipad

5 – Taş

Yönetmen: Orhan Eskiköy

Oyuncular: Muhammet Uzuner, Jale Arıkan, Beste Kökdemir

Taş Filminin Konusu

“Selim, Memur’dan kaçarken yaralı olarak bir eve sığınır. Bu evde yaşayan ailenin oğulları 20 yıldır kayıptır. Emete, evlerine gelen bu yabancının oğlu olduğuna inanır ve bakımını üstlenir. Kocası Ekber ve kızı Suna ise ona inanıp inanmamak arasında gidip gelirler. Selim’in kendi geçmişini hatırlamıyor olması da kimin neye neden inandığını yeniden sorgulamasına neden olacaktır”

Taş Filminin Fragmanı

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=V9zwMc0b0bQ&format=ipad