The Fast & Furious Serisine Ait Sekizinci Filmin Adı Belli Oldu

  Hız ve aksiyon severleri 2001 senesindenden bu yana koltuklarına yapıştırmayı başaran Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) serisinin sekizinci filminin adı sonunda duyuruldu. Serinin resmi Facebook sayfasında yeni filmin adının “The Fate of The Furious” olacağı onaylandı. “Öfkelinin Kaderi” diye Türkçe’ye çevrilebilecek olan sekinci film, yapımcıların enteresan isimli devam filmleriyle izleyiciyi şaşırtma geneliğini bozmadığını […]

  • 21PAYLAŞIM
  • 3525OKUMA
the-fate-of-furious

 

Hız ve aksiyon severleri 2001 senesindenden bu yana koltuklarına yapıştırmayı başaran Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) serisinin sekizinci filminin adı sonunda duyuruldu.

Serinin resmi Facebook sayfasında yeni filmin adının “The Fate of The Furious” olacağı onaylandı. “Öfkelinin Kaderi” diye Türkçe’ye çevrilebilecek olan sekinci film, yapımcıların enteresan isimli devam filmleriyle izleyiciyi şaşırtma geneliğini bozmadığını bir kez daha kanıtladı.

Yeni filmin başlığı birçok kişide merak uyandırıp takipçilerin çoğunu tatmin ederken, bazı izleyiciler filmin adının “The F8 of the Furious” olmamasını eleştirdi ve bunun yapımcıların avucundan kayan büyük bir fırsat olduğunu iddia etti.

Tokyo Drift’ten itibaren serinin tüm filmlerini kaleme alan Chris Morgan’ın senaristliğini yaptığı ve F. Gary Gray tarafından çekilen filmin başrollerinde yine Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Elsa Pataky, Chris Ludacris Bridges ve Kurt Russell bulunurken; sekizinci filmde bu güçlü kadroya bir de Oscarlı ünlü oyuncular Charlize Theron ve Hellen Mirren eklendi.

14 Nisan 2017 tarihi itibariyle sinemalarda gösterilmeye başlanacak olan The Fate of Furious filminin konusu ise şöyle:

Dom ve Letty’nin balayında olması, Brian ve Mia’nın oyundan emekli olmuş olması ve geri kalanların temize çıkması ile tüm ekip normal hayata geri dönmüş gibidir. Fakat kısa süre sonra bu sükunet ortamı bozulacak, Dom’un gizemli bir kadın (Oscarlı oyuncu Charlize Theron) tarafından baştan çıkarılıp yeniden suç dünyasına girmesi ve kendine en yakın olanların ihanetine uğraması ile ekip bugüne kadar hiç yüzleşmedikleri derecede zor  sınavlarla karşı karşıya kalacaktır. Küba kıyılarından New York sokakları ve Barents Denizi’nin buzlu coğrafyasına kadar dünyanın birçok farklı yerini arşınlayan elit ekip, dünyada kaos yaratmayı kendine misyon edinen tehlikeli bir anarşisti durdurmak ve kendilerini  “aile” yapan adamı evini geri götürmek için çabalayacaktır.

Vin Diesel’den heyecanlandıran paylaşım! Brain geri mi dönüyor

Hızlı ve Öfkeli 9'un çekilmleri tüm hızıyla devam ederken, Vin Diesel'in Paul Walker'ın kardeşiyle olan fotoğrafı sosyal medyada paylaşması gündem oldu.

43712

“Hızlı ve Öfkeli” Spin-off filmi “Hobbs and Shaw”un çekimleri başladı!

Dwayne Johnson ve Jason Statham'ı tekrar buluşturan "Hobbs and Shaw"un çekimlerine başlandı

3105

Hızlı ve Öfkeli Netflix’te dizi olarak uyarlanıyor

Gişe rekortmeni Hızlı ve Öfkeli serisi (Fast & Furious), Netflix tarafından dizi formatında ekranlara taşınmaya hazırlanıyor

2688

Rodriguez Hızlı ve Öfkeli’de Devam Edecek Mi?

Hızlı ve Öfkeli serisinde Letty karakterini canlandıran Michelle Rodriguez, yeni filmde yer alıp almayacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

3360