Sekizbucuk

Arif V 216’dan Yeni Haberler Gelmeye Devam Ediyor

Yayınlanan fragmanda Arif’in en yakın arkadaşı olan 216’nın birisine aşık olduğunu ve başına gelenleri görüyoruz.

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=FcT6Y3vlP4I;format=ipad

Arif V 216 Filminden Yeni Fragmanlar Yayınlandı

Yayınlanan ilk teaser’larda Çağlar Çorumlu kostümleri ve aksesuarlarıyla ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’e yeniden hayat veriyor.

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=9k4_aHlspx8;format=ipad

 

Filmin başrol oyuncularından Seda Bakan, Pembeşeker karakteriyle ilk kez seyircinin karşısına çıkıyor.

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=thVbpV1LT14;format=ipad

 

Cem Yılmaz’ın Gora filminde kült olan karakteri Erşan Kuneri yine Arif V 216’nın ilk görüntüleriyle seyirciyle buluşuyor.Görüntülerdeki bir diğer sürpriz ise ‘Kuzu Kuzu’! Tarkan’ın Türk Pop Müzik klasikleri arasına giren şarkısı Kuzu Kuzu’yu bu defa Arif Işık seslendiriyor.

 

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=QUSqMfb_sWo;format=ipad

 

Post prodüksiyon çalışmaları devam eden film, Nu Look ve CMYLMZ Fikir Sanat yapımcılığında 5 Ocak 2018 tarihinde vizyonda giriyor.

Cem Yılmaz’ın Yeni Filmi Arif v 216’dan Yeni Bir Poster Geldi.

G.O.R.A. ve A.R.O.G.’un devamı olarak gelecek olan Arif V 216 filminden ilk fragmanla hem 216’yı hem de Arif’i ne kadar özlediğimizi fark etmiştik. Son olarak Cem Yılmaz Instagram hesabından filmden yeni görseller paylaştı. Cem Yılmaz’ın yazdığı ve Kıvanç Baruönü’nün yönettiği filmin başrollerini yine Cem Yılmaz ve Ozan Güven paylaşıyor. Filmin kadrosunda Seda Bakan, Mert Fırat, Özkan Uğur, Zafer Algöz ve Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz yer alıyor.

 

“Eski filmlerden diyaloglarla açılan fragman, sonrasında gezegenimize iniş yapan bir uzay gemisine odaklanıyor. Geminin indiği yerde ise kahramanımız Arif var. Sezen Aksu şarkısı çalan uzay gemisinden daha sonra parçalarına ayrılmış kutu halinde gelen 216 ile karşılaşıyoruz. Bu noktaya kadar gerçekten şahane, devamı da öyle.”

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=p4FjN5DF-QQ&format=ipad