Sekizbucuk

Yeni Alien Filmi Gösterimde

12 Mayıs tarihinde gösterime giren, dikkat çeken filmlerin detaylarını ve fragmanlarını sizlerle buluşturuyoruz. Bu hafta vizyonda yerini alan filmlerden hangisi sizin için daha ideal, seçim sizin!

Efsane yönetmen Ridley Scott‘ın yine kendisi gibi efsane haline gelen serisi Alien’ın yeni filmi Alien: Covenant bugün gösterime girdi. Özellikle fragmanları ve tanıtım videoları ile fazlaca adından söz ettiren yapımı artık sinemalarda izleme şansına sahibiz. Gerilim dolu bu kısa sahneyi izlediğimizde biz daha da heyecanlandık film için.

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=HBvbmCPZ0vg&format=ipad

 

Yeni Alien filminin kadrosunda Michael Fassbender dışında, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez, Billy Crudup, James Franco yer alıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Ridley Scott otururken Alien: Covenant‘ın senaryosunu Green Lantern filminin senaristi Michael Green ve Evrim’in senaristi Jack Paglen kaleme aldı.

“Alien: Covenant, 2012 yapımı Prometheus’un devamı niteliğinde bir hikayeyi ele alacak. Covenant adlı bir gemi, sakin ve bilinmeyen bir gezegene iniş yapar. Tayfa, başlangıçta gezegeni keşfedilmemiş bir cennet olarak görse de, karanlık kendini gösterdiğinde ekibin fikri değişecektir.”

Filmin fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

https://www.thenousdigital.com/yt/getvideo.mp4?videoid=svnAD0TApb8&format=ipad