2017 Yılında Google’da En Çok Aranan 10 Film

Google verilerine göre 2017 yılında en çok aranan 10 filmi sizler için listeledik.

  • 21PAYLAŞIM
  • 3392OKUMA

2017 yılının sinema için iyi bir yıl olduğu aşikâr. Sevilen çizgi romanlardan kitap uyarlamalarına, bağımsızlardan biyografik hikâyelere kadar birçok film bu yıl içerisinde yalnızca seyirciyle buluşmakla kalmadı kimisi katıldığı her festivalde adından söz ettirirken, kimisi yıl boyunca konuşulmaya ve tekrar tekrar izlenmeye devam etti.

Google her yıl olduğu gibi bu yıl da, verisinde en çok arananları yayınlamaya devam ediyor. 2017 yılı içerisinde en çok aranan filmler arasında Andy Muschietti’nin It’ın yanı sıra Bill Condon’ın yeniden uyarladığı Beauty and the Beast de yer alıyor.

İşte 2017’de en çok aranan 10 filmler

1. It

It

Stephen King’in aynı isimli popüler romanından sinemaya uyarlanan O (It), küçük bir kasabada çocukların kaybolmasıyla gün yüzüne çıkmaya başlayan bir gizemin peşinden giden bir grup çocuğun hikâyesini anlatıyor.

2. Logan

logan

James Mangold’un yönetmen koltuğunda oturduğu Logan, Hugh Jackman’ın son kez hayat verdiği Wolverine/Logan’ın genç bir mutantı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışmasını anlatıyor.

3. Dunkirk

dunkrik

Christopher Nolan’ın yeni filmi Dunkirk, 1940’ta Dinamo Operasyonu sonucu, Alman ordusu tarafından Dunkerque kıyılarına sıkıştırılmış İngiliz ordusu ve müttefik askerlerinin mucizevi bir şekilde tahliye edilmesini anlatıyor.

4. La La Land

la-la-land

Hayatlarında yön bulmaya çalışan iki tutkulu insan Sebastian ve Mia’nın yolları, Los Angeles’ta trafiğin sıkışık olduğu bir gün kesişir. Her ikisi de sanat tutkunu olan bu iki insan, hayallerini gerçekleştirme yolunda düşe kalka ilerlemektedir.

5. Baahubali 2: The Conclusion

Baahubali-2-The-Conclusion

Bahubali oğlu Şiva, mirasını öğrenince cevaplar aramaya başlar. Hikayesi, Mahishmati Krallığı’nda ortaya çıkan geçmiş olaylarla birlikte ilerlemektedir.

6. The Fate of the Furious

the-fate-of-furious

En zor işlerin altından kalkan ekibi Hızlı ve Öfkeli 8’de bekleyen engel, daha önce karşılaşmadıkları türden olacak. Brian (Paul Walker) ve Mia (Jordana Brewster)’nın tüm bu hengâmeden emekli olması sonrası Dom (Vin Diesel), gizemli suçlu Cipher (Charlize Theron)’ın etkisi altına girip ekibine sırtını döner. Hobbs (Dwayne Johnson) ve Letty (Michelle Rodriguez) önderliğindeki ekip, bu sefer Dom’u durdurmaya çalışacaktır.

7. Justice League

justice-league

Zack Snyder’ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu Justice League, dünya için yeni bir tehlikenin ortaya çıkmasıyla Batman’in yeni kötülüğe karşı koyacak bir süper kahraman ekibini bir araya getirmesini anlatıyor.

8. Wonder Woman

wonder-woman

Patty Jenkins’in yönettiği, başrolünde Gal Gadot’un yer aldığı Wonder Woman, yenilmez bir savaşçı olan Amazon prensesi Diana’nın, dünyada meydana gelmekte olan büyük savaşı durdurmak için yola çıkmasını konu ediniyor.

9. Beauty and the Beast

Beauty-and-the-Beast

Disney’in klasik animasyonları canlı çekim olarak uyarladığı serisine yeni katılan Güzel ve Çirkin, herkesçe bilinen hikâyesine modern bir bakış atıyor.

10. Thor: Ragnarok

Taika Waititi’nin yönetmenliğini üstlendiği Thor: Ragnarok, Asgard’ı kurtarmak adına zorlu bir mücadeleye giren Thor’un macerasını anlatıyor.

2018 Oscar Ödüllerini kazananlar belli oldu

2018 Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda, Jimmy Kimmel'in sunumuyla gerçekleştirilen 90. Oscar Ödül Töreni'nde kırmızı halı rüzgarından sonra Oscar kazananlar da açı

2730

Bu Hafta Sinema ve Dizi Dünyasındaki Gelişmeler

Her hafta olduğu gibi bu hafta da sinema ve dizi dünyasında olan gelişmeleri sizler için derledik.

3938

Florida Film Eleştirmenleri’nin Tercihi Dunkirk

Florida Film Eleştirmenleri Birliği yılın en iyi filmi olarak Dunkirk’ü seçti.

2888

En İyi Savaş Filmleri

En iyi 8 savaş filmini sizler için listeledik.

7980