Ocean’s 8’in Kadrosuna Önemli İsimler Ekleniyor

Sinema tarihinde çok iyi oyuncular barındırması sebebiyle ayrı bir yer edinen Ocean’s film serisi geri dönüyor. Warner Bros, yeni Ocean’s serisi için bu sefer kadınlardan oluşan bir kadro kurmayı planlıyor. Görüşülen ve anlaşmaya yakın olduğu belirtilen isimler arasında Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling ve Awkwafina gibi isimler var. Filmin senaryosu hazır durumda […]

  • 15PAYLAŞIM
  • 2384OKUMA

Sinema tarihinde çok iyi oyuncular barındırması sebebiyle ayrı bir yer edinen Ocean’s film serisi geri dönüyor. Warner Bros, yeni Ocean’s serisi için bu sefer kadınlardan oluşan bir kadro kurmayı planlıyor.

Görüşülen ve anlaşmaya yakın olduğu belirtilen isimler arasında Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling ve Awkwafina gibi isimler var.

Filmin senaryosu hazır durumda ve çekimlerinin Ekim ayında New York’ta başlaması planlanıyor.

Anlaşmaya yakın olan büyük isimler dikkatinizi çektiyse bir de daha önceden anlaşılan ve filmin kadrosunda yer alan iki ismi sizlere aktaralım. Sandra Bullock ve Cate Blanchett, kadronun ilk anlaşılan önemli iki ismiydi. Açlık Oyunları’nın yönetmeni Gary Ross’un yönetmen koltuğunda oturacağı film için Jennifer Lawrence ile de görüşme halinde olunduğu belirtiliyor.

Tamamen erkeklerden oluşan Ocean’s film serisi ilk olarak Ocean’s 11 ile 2001 yılında vizyona girmişti. George Clooney’in Danny Ocean karakterini oynadığı filmde Brad Pitt, Matt Damon gibi önemli isimler bulunuyordu. Soygun temeline dayanan film, biraz farklı senaryoya sahip olsa da 1960 yapımı Ocean’s 11 filminin günümüze uyarlanmış halini anlatıyordu.

Serinin son filmi olan Ocean’s 13 ise 2007 yılında vizyona girmişti. Steven Soderbergh’in yönettiği bu üç filmde rol alan oyuncuların, kadınların oynayacağı Ocean’s 8 filminde kısa rollerle karşımıza çıkması bekleniyor. Ocean’s 8’in önümüzdeki yıl, yani 2017 yaz aylarında vizyona gireceğini belirtelim.