Bu hafta vizyona giren filmler! (6 Nisan 2018)
Bu hafta başrollerini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in paylaştığı merakla beklenen yerli savaş filmi Can Feda ile birlikte toplam 8 film izleyicisiyle buluştu. İşte haftanın filmleri!
Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı Greyhound ve The Grudge filmleri vizyon tarihlerini aldı
Oscar ödüllü başarılı oyuncu Tom Hanks’in senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği, aynı zamanda başrolünde yer aldığı Greyhound ve Garez serisinin yeniden çekimi olan The Grudge 2019’da vizyonda olacak.
C.S. Forester’ın The Good Shepherd adlı romanından uyarlanan 2. Dünya Savaşı konulu film Greyhound’un oyuncu kadrosunda Tom Hanks, Elisabeth Shue, Rob Morgan, Stephen Graham, Manuel Garcia-Rulfo, Lee Norris, Karl Glusman ve Tom Brittney yer alıyor. Filmde Alman denizaltılarından kaçmaya çalışan Amerikan savaş gemisi Greyhound’un kaptanı Ernest Krause’nin hikayesi ele alınacak. Aaron Schneider’ın yönetmenliğini üstlendiği film 5 Nisan 2019’da vizyonda olacak
2004 yılında, Sarah Michelle Gellar başrolünde yer alarak beyaz perdeye uyarlanmış olan Garez filminin yeniden çekimi The Grudge’ın yönetmen koltuğunda Nicolas Pesce yer alırken oyuncu kadrosunda Andrea Riseborough, John Cho, Demián Bichir ve Lin Shaye gibi isimler yer alıyor. The Grudge ise 16 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek.
Bu hafta başrollerini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in paylaştığı merakla beklenen yerli savaş filmi Can Feda ile birlikte toplam 8 film izleyicisiyle buluştu. İşte haftanın filmleri!
Nisan ayında 21 yerli film seyirciyle buluşuyor.
Hafta sonunda vizyonu yerli filmler domine ediyor. Altısı yerli, üçü yabancı olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.
Sinemalarda 9 Mart'ta vizyona girecek filmleri sizler için derledik.