Mehmet Doğan Papatya Filmiyle Sinemaseverlerin Karşısına Çıkıyor

Mehmet Doğan'ın yönettiği Papatya, babasını erken yaşta kaybeden Umut ile en yakın arkadaşı Nuri'nin hikâyesini anlatıyor.

papatya

Yönetmen koltuğunda Mehmet Doğan’ın olduğu, oyuncu kadrosunda ise Kenan Acar, Mekin Sezer ve Aysun Güven’in olduğu Papatya filmi 1 Aralık 2017’de vizyona girmeye hazırlanıyor.

Umut, üniversite son sınıfta okuyan bir gençtir. Çocukken babasını bir kazada yitirmiş, babaannesi Şükriye hanım ve annesi Zeynep sayesinde hayata tutunmuştur. Çocukluğundan bu yana her zorluğa birlikte girdiği yakın arkadaşı Nuri ise onun can yoldaşıdır. Tekdüze bir yaşantısı olan Umut’un hayatı televizyonda izlediği bir röportajla değişir. Röportajda konuşan kız ilgilisini çekmiş ve uzun zamandır hissetmediği duygulara kapılmıştır. Üstelik okula gittiğinde de röportajda gördüğü kızla karşılaşır. Melis üniversiteyi bu yıl kazanmış, resim bölümünde okumaktadır. Umut, Nuri ve sınıf arkadaşı Yeliz’in de yardımıyla Melis’e ulaşmak için türlü maceralara atılır.

Papatya Filminin Fragmanı:



Papatya filmi 1 Aralık 2017’de vizyona giriyor.

Vizyon Filmleri – 29 Aralık 2017

29 Aralık 2017'de gösterime girecek olan 7 filmi sizler için derledik. İşte haftanın filmleri...

3353

Van Gogh’un Hayatını Loving Vincent İle Daha Yakından Tanıyalım

Hugh Welchman ve Dorota Kobiela'nın yönettiği "Loving Vincent", ünlü ressam Van Gogh'un hayatını, ressamın tablolarından esinlenerek hazırlanan bir estetikle gözler önüne seriyor.

4001

Slumber Filmiyle Korkmaya Hazır Olun

Maggie Q'nun başrolünde yer aldığı "Slumber", kendini karanlık bir ruh ile mücadele içerisinde bulan Alice'in hikâyesini anlatıyor.

2783

Kalp Atışı Dakikada 120 İçin Geri Sayım Başladı

Robin Campillo'nun yönettiği ve prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren Kalp Atışı Dakikada 120, 1990'ların başında AIDS'e karşı farkındalık yaratmaya çabalayan Act-Up Paris aktivist örgü

4109