Star Wars: Son Jedi Tamamlandı

Star Wars: Son Jedi filmi yönetmeni Rian Johnson filmin tamamlandığını açıkladı.

DisneyStar Wars serisinin haklarını Lucasfilm’den satın alarak serinin devamını çekmeye karar verdiğinde hemen herkes hem çok sevindi hem de endişelendi doğal olarak. Serinin ilk altı filminden sonra hikayenin 30 yıl sonrasından başlayan The Force Awakens görsel açıdan tatmin edici bir iş olsa da hikaye olarak A New Hope filmine o kafar yakındı ki, sanki yeni nesil için tekrara alınmış gibiydi. Ancak oyuncuların uyumu, eski yıldızların filme katkısı ve o evreni yeniden görmek en güzel tarafıydı. Filme gelen en büyük eleştiri ise J.J. Abrams’ın kolaya kaçtığı yönündeydi ki yakın zamanda serinin 9. filmini de J.J. Abrams’ın yöneteceği yakın zamanda açıklanmıştı ve Disney yine eleştirilerin odağı oldu. Bugün ise 8. filmin yönetmeni olan Rian Johnson filmin tamamlandığını duyurdu.

Aaaand that’s a wrap on the hardest working post production team in the galaxy. Going to miss sitting in dark rooms with these goobers.

A post shared by Rian Johnson (@riancjohnson) on

Filmin yönetmenlik koltuğunda Rian Johnson oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Daisy RidleyJohn BoyegaOscar IsaacMark HamillCarrie FisherAdam DriverKelly Marie Tran yer alıyor.

Star Wars: Son Jedi Fragman

 

“Yayınlanan fragman boyunca Luke Skywalker’ın sesini duymuştuk. Jedi’lık hakkında ise üzücü ve merak edici bir şey söylüyor Luke “Artık Jedi’ların devrinin bittiğine inanıyorum”, bakalım film bizi nasıl bir hikayenin içine götürecek.”

Star Wars: Son Jedi Vizyon Tarihi

15 Aralık 2017.

Star Wars düellosuna Owen Wilson efekti!

Owen Wilson'ın sesi ışın kılıçlarını şenlendiriyor.

2335

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi”nde kimler var?

Star Wars'ın yeni filmi Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi'nde karakterlerin posterleri yayınlandı.

2779

Star Wars Evrenine Dair Bir Belgesel: The Director and the Jedi

Rian Johnson’un Star Wars evrenine yakından bir bakış, “The Director and the Jedi” SXSW Festivali’nde seyirci ile buluştu.

3206

Solo: The Han Solo Star Wars Story 25 Mayıs 2018’de Vizyonda

Star Wars'un ikonik kahramanının köklerine dönen "Solo: A Star Wars Story"den ilk fragman yayınlandı.

3882